Hammaslaboratorion palvelut hammaslääkäreille Lappeenrannassa

Soita ja kysy lisää!

Hammaslaboratorio Saimaan Hammas Oy Lappeenrannassa tarjoaa täyden palvelun hammaslaboratorion hammaslääkäreille. Palvelemme hammaslääkäreitä laajemmin koko Etelä-Karjalan alueella.

Meillä on vahva kokemus ja erityisosaamista kiinteästä protetiikasta ja hammasimplanteista. Palvelemme aivan Lappeenrannan keskustassa.

Protetiikan palvelumme hammaslääkäreille

Tarjoamme hammaslääkäreille:

  • täyden palvelun hammaslaboratorion

  • laajan tietämyksen ja asiantuntemuksen kiinteästä protetiikasta (e.max-, Zr-, Ti-, met.ker.- ja implanttiratkaisut)

  • värinmäärityksen potilastöihin tarvittaessa

  • esteettiset ratkaisut.

Hammaslaboratorio Saimaan Hammas Oy:llä on erityisosaamista kiinteästä protetiikasta ja hammasimplanteista. Toimimme alihankkijoina hammaslääkäreille ja -lääkäriasemille sekä valmistamme itse proteeseja hammaslaboratoriossamme.

Jos haluat, että hammasteknikkomme määrittää kiinteän protetiikan töissä hammasvärin, voit lähettää asiakkaan laboratorioomme värinmäärittelyä varten. Muutoinkin pyrimme huomioimaan protetiikassa paitsi toiminnallisuuden, niin myös esteettisyyden. Toiminnallisesti hyvä lopputulos myös näyttää hyvältä.

Ota yhteyttä!

Kokemuksen mukanaan tuomaa asiantuntemusta

Hammasteknikkomme on työskennellyt kiinteän protetiikan parissa jo vuodesta 2003 alkaen. Vuodesta 2015 alkaen olemme palvelleet asiakkaitamme Lappeenrannan keskustassa. Meillä on vahva, pitkän kokemuksen mukanaan tuoma ammattitaito alalta. Olemme työskennelleet yhteistyössä useiden protetiikan toimijoiden, kuten Helsingin Kirurgisen sairaalan, kanssa.

Katso yhteystietomme

Yhteydenotto

Hammaslaboratorio Saimaan Hammas Oy

 Valtakatu 44
53100 Lappeenranta

 050 555 2499

Aukioloajat

Maanantai - Torstai 08:00 - 16:00

Perjantai 08:00 - 14:00